Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

15. 03. 2017. 16:59 >> 16:33

"OPASAN TIM"

Bufon: Ne želim Lester u četvrtfinalu

Golman fudbalera Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je da ne bi želio da igra protiv Lestera u četvrtfinalu Lige šampiona.

Juventus se sinoć plasirao u četvrtfinale Lige šampiona pošto je u revanš utakmici osmine finala pobijedio Porto sa 1:0, golom Paula Dibale iz jedanaesterca. Crno-bijeli su ukupnim rezultatom 3:0 izbacili Porto.

Lester se plasirao u četvrtfinale ukupnom pobjedom od 3:2 protiv Sevilje. Žrijeb za četvrtfinale obaviće se u petak u Nionu.

"Protiv koga ne bih volio da igram? Protiv Lestera. Oni su opasan i strastven tim koji može da napravi probleme protivniku. Mogli bismo mnogo da izgubimo", rekao je 39-godišnji Bufon, prenijeli su britanski mediji.

U žrijebu će između ostalih biti i osvajač 11 titula prvaka Evrope Real Madrid i petostruki evropski prvaci Barselona i Bajern Minhen.

Juventus je dvostruki evropski šampion, a kladionice ga smatraju četvrtim favoritom za osvajanje Lige šampiona.

Dibala misli da Juventus može da osvoji trofej najelitnijeg evropskog takmičenja.

"Naravno da možemo da osvojimo Ligu šampiona. Prvi smo na tabeli Serije A, pobijedili smo u prvoj utakmici polufinala Kupa, prošli smo u četvrtfinale Lige šampiona. Uz ovakav tim nemoguće je zamisliti da ne možemo da osvojimo trofej. Ima još jakih ekipa, ali imamo kvalitet i ono što je potrebno da osvojimo Ligu šampiona", rekao je on.

"Želio bih da igramo u finalu protiv Barselone", dodao je Dibala.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније