Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

21. 03. 2017. 19:49   >>  19:25

NAKON 130 MEČEVA

Podolski se sjutra oprašta od reprezentacije

Fudbalske reprezentacije Njemačke i Engleske odigraće sjutra prijateljsku utakmicu u Dortmundu, a posljednji meč u dresu šampiona svijeta odigraće Lukas Podolski.

 

Podolski će biti kapiten na tom meču, potvrdio je danas selektor Njemačke Joakim Lev.

Fudbaler Galatasaraja će za nacionalni tim odigrati svoju 130. utakmicu. Za reprezentaciju je debitovo 2004. godine i do sada je postigao 48 golova.

Lev je naveo da će duel sa Engleskom zbog povreda propustiti Mesut Ozil, Mario Gomez i Julijan Draksler, a od ranije je poznato da na golu neće biti Manuel Nojer zbog problema s listom noge.

Utakmica se igra sjutra od 20.45.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније