Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

22. 03. 2017. 19:14   >>  20:16

POVREDA VEZISTE PSŽ-a

Poljaci bez Krihovjaka pod Goricom

Dobra vijest za Tumbakovića i njegove izabranike, vezista Pari Sen Žermena Gžegorž Krihovjak neće igrati u Podgorici u nedjelju.

Jedan od boljih fudbalera poljske reprezentacije se povrijedio na treningu pa neće biti u sastavu za derbi meč sa Crnom Gorom.

Krihovjak je zbog povrede rebra već napustio nacionalni tim i vratio se u Pariz, gdje će ga pregledati doktori PSŽ-a.

On nije propustio meč za bodove u dresu reprezentacije posljednih pet godina, zanimljivo, posljednji put nije igra upravo protiv Crne Gore u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Odlični vezista ove sezone nema mnogo prostora u Pari sen Žermenu, ali svejedno je vrlo opasan igrač, tako da će to biti veliko olakšanje za defanzivu izabranika Ljubiše Tumbakovića.

Međutim i crnogorski selektor ima problema sa povredam. U kombinaciji za duel sa Poljacima neće biti Marko Baša, kojeg očekuju tri nedjelje pauze zbog povrede skočnog zgloba, naša selekcija neće računati ni na Žarka Tomaševića, Simića i Bakića, ali i Mirka Vučinića koji je van stroja već godinu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније