Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina, TVCG [ Objavio: O.Z. ]

22. 03. 2017. 20:30 >> 20:18

FIZIČKI ZAHJTEVAN MEČ

Marušić: Sve osim poraza uspjeh

Fudbalskoj reprezentaciji Crne Gore u duelu sa Poljskom sve osim poraza bio bi uspjeh, kazao je desni bek Adam Marušić.

Crna Gora i Poljska odigraće u nedjelju utakmicu E grupe kvalifikacija za Svjetsko prvenstv u Rusiji.

Fudbaler belgijskog Ostendea kazao je da dosadašnji rezultati Poljske pokazuju da ima sjajan tim i koliko težak posao očekuje crnogorsku reprezentaciju.

"Mi smo spremni da im se suprostavimo. Očekujem igru sa dosta duela, i fizičkog kontakta. Svaki igrač mora da uđe u utakmicu maksimalno skoncentrisano, da pruži svoj maksimum. Jedino tako, uz mnogo želje, možemo da ostvarimo povoljan rezultat. Da li bih prihvatio bod? Zavisi od toga kako će teći utakmica, ali mislim da bi sve osim poraza bilo uspjeh u ovoj utakmici", kazao je Marušić.

Meč sa Posljkom je peti za našu selekcijama u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Nakon meča na stadionu pod Goricom kvalifikacije će biti tačno na polovini.

"Krenuli smo veoma dobro, osvojili sedam bodova u prve tri utakmice, ostvarili neke velike pobjede, kao što je ona u Danskoj, ali onda nam se dogodila Jermenija. Bez obzira na taj poraz, moramo da nastavimo dalje, da vjerujemo u sebe - ima još puno do kraja kvalifikacija i imamo pravo da sanjamo i da se nadamo da možemo da uradimo nešto veliko", smatra Marušić.

Pogledajte izvještaj Nebojše Šofranca sa današnjeg treninga crnogorske reprezentacije:

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније