Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

rtcg.me/Beta [ Objavio: O.Z. ]

23. 03. 2017. 11:56 >> 11:31

NAKON DVIJE GODINE

Rakitić jedva čeka meč pred publikom

Fudbaler Hrvatske Ivan Rakitić rekao je danas da nestrpljivo iščekuje meč protiv Ukrajine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo pred domaćim navijačima i dodao da će njegova ekipa želi da se pokaže u najboljem svjetlu.

Hrvatska će nakon dvije godine odigrati zvaničnu utakmicu sa publikom na tribinama.

"Jedva čekamo da opet zaigramo pred svojom publikom, pogotovo nakon vijesti o gotovo rasprodatim ulaznicama. Želja nam je ogromna, biće uz nas i rodbina i prijatelji i navijači, to nam je odmah igrač više. Daćemo sve od sebe, svjesni smo važnosti utakmice i dobro se pripremamo", rekao je Rakitić, prenosi agencija Hina.

Fudbalska reprezentacija Hrvatske u petak dočekuje Ukrajinu u petom kolu Grupe I kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018.

Hrvatska je prva na tabeli sa 10 bodova, dok je Ukrajina druga sa dva boda manje.

"Biće nam teško, Ukrajina je s novim selektorom stvarno dobra i diže se. Ima opasan vezni red i dovoljno iskusnih igrača da se neće uplašiti punog stadiona", rekao je Rakitić.

"Andrej Ševčenko je bio jedan od najboljih napadača svijeta i to iskustvo sada prenosi na svoje igrače. Sigurno će i on maksimalno pripremiti svoju ekipu, ali ne bi bilo loše da Ukrajina napokon upiše poraz", dodao je fudbaler Barselone.

On je naveo da smatra da njegova ekipa može da odigra dobar meč.

"Ulogu favorita treba dokazivati na terenu, a naš je put izrazito pozitivan još od prije Evropskog prvenstva... Dominantni smo, sigurni u sebe i želimo da se pokažemo u najboljem izdanju, a tako ćemo valjda nastaviti i ovaj uspješan niz", rekao je Rakitić.

"Vatreni" su četiri kvalifikacione utakmice zaredom kod kuće igrali bez prisustva publike zbog sankcija UEFA-e i FIFA-e.

Posljednji nastup pred praznim tbinima bio je protiv Islanda 12. novembra.

Hrvatska je posljednji put kod kuće igrala kvalifikacije pred navijačima još u martu 2015. godine na Maksimiru, protiv Norveške, ali i tada je, zbog nereda u Milanu, bila zatvorena sjeverna tribina.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније