Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio:O.Z. ]

24. 03. 2017. 23:36 >> 23:10

NE ODUSTAJU OD TITULE

Vertongen: Biće teško stići Čelsi

Fudbaler Totenhema Jan Vertongen rekao je da njegov tim nije odustao od titule u Premijer ligi, ali je priznao da će biti teško stići i prestići lidera prvenstva Čelsi.

Totenhem ima 10 bodova manje od Čelsija i nalazi se na drugom mjestu. "Pijevci" će svoj juriš ka gradskom rivalu početi poslije reprezentativne pauze, kada igraju četiri utakmice protiv timova iz donjeg dijela tabele, dok Čelsi u istom periodu igra protiv mančesterskog dua.

"Pokušavamo da stignemo Čelsi, ali biće vrlo teško. Djeluju vrlo jako trenutno i moramo da budemo optimisti. Ali, sljedeće dvije nedjelje bi trebale da budu dobre za nas", rekao je Vertongen, a prenijeli danas engleski mediji.

Vertongen je tokom cijele sezone bio stub odbrane Totenhema, koji je pobijedio u svih pet utakmica sa njim u timu ove godine. Belgijski reprezentativac povrijedio se u januarskom meču sa Vest Bromvičem, zbog čega je propustio četiri utakmice. Njegov tim je u tom periodu "kiksirao".

Totenhem je bez njega dobio samo dvije utakmice, ali ovaj 29-godišnji igrač nije želio da ističe svoj doprinos.

"Propustio sam dvije velike utakmice, Liverpul i Mančester siti u gostima, tako da nije fer govoriti da bi sa mnom u timu bilo drugačije. Osjećam se veoma dobro, pogotovo u sistemu u kome sada igramo. U sjajnoj smo formi i dobro nam ide, tako da nam je sada svima lijepo u Totenhemu", rekao je Vertongen.

On se trenutno nalazi sa reprezentacijom Belgije i sprema se za meč protiv Grčke u subotu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније