Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ mina,rtcg ]

24. 03. 2017. 20:29   >>  20:07

ZADOVOLJAN I BODOM

Savić: Nadamo se da će Jovetić igrati

Fudbalskoj reprezentaciji Crne Gore sve osim poraza od Poljske je pozitivan rezultat, kazao je štoper madridskog Atletika, Stefan Savić. On je naglasio da Stevan Jovetić ima problema sa povredom, ali da vjeruje da će biti spreman za nedjeljni duel.

Savić je kazao da Poljska ima odličnu statistiku, ali da to i nije toliko bitno.

"U nedjelju je novi dan, nova utakmica, nadam se da ćemo im pokvariti bilans", kazao je Savić.

On vjeruje da crnogorski defanzici mogu zaustaviti golgetera minhenskog Bajerna, Roberta Levandovskog.

"Nadam se da možemo. Ipak, njihova reprezentacija nije samo Levandovski. Ne treba da obraćamo pažnju isključivo na njega, ima tu još mnogo opasnih igrača. Međutim, ako se budemo branili kao ekipa, nećemo imati problema", kazao je Savić i dodao:.

"Jovetić ima mali problem sa mišićem i trenutno je na terapijama. Nadamo se da će biti spreman za meč. Svi ga iščekujemo za duel sa Poljacima", kazao je Savić.

Strijelac odlučujućeg pogotka protiv Danske, Fatos Bećiraj, kazao je da je Jovetić lider reprezentacije i da bi njegov izostanak predstavljao veliki hendikep.

"Svi znamo koliko bi nam pomogao i daj bože da se osposobi za utakmicu. Ukoliko ne bude mogao da igra, svaki igrač koji bude nastupio će dati svoj maksimum u pokušaju da ostvarimo pozitivan rezultat", kazao je Bećiraj.

On je istakao da ne sumnja u dobro izdanje crnogorskog tima.

"Protiv svake velike reprezentacije na našem stadionu smo odigrali kvalitetno i teško da neko može da iznese bodove iz Podgorice", kazao je napadač moskovskog Dinama.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније