Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

25. 03. 2017. 22:52   >>  22:28

PORAZ HOLANDIJE

Portugal rutinski, Lukaku spasio Belgiju

Fudbaleri Portugala pobijedili su večeras u Lisabonu selekciju Mađarske sa 3:0 u utakmici petog kola Grupe B kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2018.

Prednosti Portugalu je donio Andre Silva u 32. minutu, a trijumf šampiona Evrope potvrdio je Kristijano Ronaldo golovima u 36. i 65. minutu.

Švajcarska je ranije danas u istoj grupi slavila protiv Letonije sa 1:0, dok su Andora i Farska ostrva odigrali meč bez golova.

Selekcija Švajcarske je prva na tabeli sa 15 bodova, Portugal ima tri boda manje, dok je Mađarska treća sa sedam. Farska ostrva su sakupila pet bodova, Letonija tri, dok je Andora posljednja sa jednim bodom.

Reprezentacija Francuske pobijedila je u gostima Luksemburg sa 3:1 u petom kolu Grupe A.

Fudbaleri Belgije i Grčke odigrali su u Briselu neriješeno 1:1 u Grupi H, pa su obje ekipe i poslije petog kola ostale neporažene. Grčka je povela golom Konstantinosa Mitroglua u 46. minutu, a bod Belgiju donio je Romelu Lukaku u 89. minutu.

Belgija je prva na tabeli sa 13 bodova, Grčka ima dva boda manje, dok je na trećem mestu Bosna i Hercegovina sa deset bodova. Kipar i Estonija imaju po četiri boda, dok je Gibraltar bez bodova.

Fudbaleri Bugarske napravili su iznenađenje i u Sofiji pobijedili Holandiju sa 2:0. Oba pogotka za pobjednički tim postigao je Spas Delev, u petom i 20. minutu.

Švedska je ranije danas pobijedila Bjelorusiju sa 4:0.

Francuska je prva na tabeli Grupe A sa 13 bodova, Švedska ima deset, a Bugarska bod manje. Selekcija Holandije je na četvrtom mjestu sa sedam bodova, dok su na dnu tabele Bjelorusija sa dva i Luksemburg sa bodom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније