Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavila: M.M.Lj. [ Beta ]

26. 03. 2017. 14:57 >> 14:32

MARSIJAL ISKREN

Navijači me zadržavaju u Junajtedu

Fudbaler Mančester junajteda Antoni Marsijal rekao je da želi da ostane u tom klubu zbog strasti koje ispoljavaju navijači.

 

Mediji su u januaru nagađali da će francuski reprezentativac ići na pozajmicu u Sevilju, pošto u prvom dijelu sezone nije dobijao mnogo šansi kod trenera Žozea Murinja. Napadač je, međutim, počeo da dobija više prostora u posljednje vrijeme, u borbi u prvenstvu i Evropi.

“Ono što je meni ovde zaista posebno su navijači. Oni su stvarno sa mnom bili izuzetni. To mi mnogo znači da se ovdje osjećam kao kod kuće i lagodno i zbog toga želim da ostanem u klubu”, rekao je 21-godišnji Marsijal za list Insajd junajted.

Marsijal je ove sezone postigao sedam golova, a navijače je pohvalio zbog strpljenja.

“U Francuskoj nekada zvižde i negoduju i protiv najboljih igrača ako ne postignu gol na dvije utakmice, ali ovdje je upravo suprotno. Ovdje će vas bodriti tako da biste mogli da postižete golove, tako da tu stičete samopouzdanje. Mislim da je u pitanju drugačiji mentalitet, zato mi se navijači ovdje tako sviđaju”, rekao je Marsijal.

On je kazao da se trudi da što češće odgovara na poruke navijača, ali da nije preveliki ljubitelj društvenih mreža.

“ A na ulici se uvek nađe nego da mi dobaci "samo napred" i "nadam se da ćeš dati gol" ili tako neke lepe poruke ohrabrenja. To je uvek lepo čuti”, rekao je Marsijal.

Mančester junajted nastavlja takmičenje u Premijer ligi 1. aprila protiv Vest Bromvič Albiona. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније