Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

27. 03. 2017. 11:42 >> 11:19

ŽALI ZBOG PORAZA

Mugoša: Srećan sam zbog gola

Strijelac jedinog gola protv Poljske, Stefan Mugoša, kazao je da je srećan zbog postignutog gola.

Crna Gora je sinoć upisala drugi poraz u kvalifikacijama za Svjetsko prventsvo u Rusiji.

Mugoša je sinoć dobio šansu zbog povrede Stevana Jovetića i upisao treći natup za reprezentaciju u ovim kvalifikacijama.

Napadač njemačkog Karlsruea je kazao da ostaje što "hrabri sokoli" nijesu uspjeli da osvoje bod.

"Sreća sam zbog gola, s druge strane ostaje žal što nijesmo izvukli remi. Ušli smo u drugom poluvremenu odlično, pokazali karakter, imali šanse, ali kad se takve šanse ne iskoriste protiv selekcija kao što je Poljska, onda je neminovno da uslijedi kazna. Ispoštovali smo sve što je selektor od nas tražio tako da je sve dobro djelovalo. ostaje žal za tim bodom", utzjavo je Mugoša, prenosi CG-fudbal.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније