Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

28. 03. 2017. 19:13   >>  18:47 1

KRESVEL ISTAKAO

Svi igrači Vest Hema su uz Bilića

Fudbaler Vest Hema Aron Kresvel rekao je da trener Slaven Bilić uživa potpuno povjerenje svih igrača, uprkos brojnim glasinama da će biti smijenjen na ljeto.

Vest Hem je u seriji od tri uzastopna poraza u Premijer ligi, a u prvenstvu nema pobjedu još od 4. februara. Kopredsjednik kluba Dejvid Saliven javno se navijačima izvinio za poraz od Lestera 3:2 18. marta, pred reprezentativnu pauzu, rekavši da će sljedećih nekoliko utakmica biti "ključne" za sezonu.

"Ako pitate bilo kog igrača, svi će vam reći isto - potpuno smo uz njega i potpuno ga podržavamo. Nadam se da ćemo moći da preokrenemo trenutno stanje i skinemo taj pritisak sa svih", rekao je Kresvel za Skaj.

Mediji su navodili da bi Bilića mogao da zamijeni trener Redinga Jap Stam, ali je Kresvel uz sadašnjeg trenera.

"On je pozitivan i strastveno se odnosi prema poslu. Stalno je pozitivan i širi takvu atmosferu. Hoće da ostane u pozitivnom raspoloženju, a to je ono što mi kao igrači želimo. Nema svrhe biti negativan zbog poraza koje smo pretrpjeli", rekao je lijevi bek "čekićara".

Vest Hem poslije reprezentativne pauze ide u goste Halu, ekipi koja se bori za opstanak.

"Svi momci ovdje, cio stručni štab i trener, svi daju 110 odsto svojih mogućnosti. Nijesmo sada na pravom putu, ali želimo da to ispravimo u subotu. Znamo da niijsmo bili dovoljno dobri, naročito u posljednje vrijeme, ali se svakako radujemo utakmici sa Halom. Vrijedno ćemo raditi u narednim danima i spremićemo se za meč", rekao je Kresvel.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније