Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Mina ]

08. 04. 2017. 18:39 >> 18:14
1

1. CFL

Poraz Budućnosti, pobjede Mladosti i Sutjeske

Vodeća Budućnost doživjela je poraz, dok su pobjede upisali Mladost i Sutjeska, u utakmicama 25. kola Telekom Prve crnogorske lige.

Budućnost je u Danilovgradu poražena od Iskre 1:0. Odlučujući pogodak postigao je Jasmin Muhović u 84. minutu.

Mladost je u Pljevljima savladala Rudar 1:0 i zaostatak za liderom svela na pet bodova. Pitanje pobjednika riješio je Marko Burzanović u 87. minutu.

Ubjedljiva je bila Sutjeska, koja je u Nikšiću slavila protiv Jedinstva 5:0. Do pobjede došla je golovima Igora Ivanovića u 29. i 52. i Bojana Božovića u 31. i 44. minutu.

Dečić je u Radanovićima savladao Grbalj 1:0, pogotkom Uroša Đuranovića u trećemminutu sudijske nadoknade vremena.

Petrovac je pred svojim navijačima, golovima Dejana Pepića u 18, Damira Košute u 52. i Anđelo Rudovića u 78. minutu, pobijedio Zetu 3:1. Jedini pogodak za ekipu iz Golubovaca postigao je Pjeter Ljuljđuraj u 76. minutu.

Uspješan je bio i Lovćen, koji je u Kotoru savladao Bokelj 1:0. Odlučujući pogodak postigao je Marko Đurović u 31. minutu iz jedanaesterca.

Budućnost je, nakon 25. kola, vodeća na tabeli sa 48 bodova. Mladost je druga sa 43, a treća Sutjeska sa bodom manje. Po 39 bodova osvojili su Zeta i Dečić.

U 26. kolu, 15. aprila, sastaće se: Jedinstvo - Bokelj, Lovćen - Iskra, Budućnost - Rudar, Mladost - Petrovac, Zeta - Grbalj i Dečić - Sutjeska.

Trofej Radija CG: Đalović i Adrović na čelu

Napadač Budućnosti, Radomir Đalović i Adrović, koji je u prvom dijelu sezone nastupao za Mladost, sa po devet golova dijele prvo mjesto na listi strijelaca Telekom Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Gol manje, nakon 25. kola, postigli su fudbaleri Budućnosti Milivoje Raičević i Goran Vujović.

Napadač Dečića, Vule Vujačić, Radoljub Paunović iz Iskre i Bojan Božović iz Sutjeske strijelci su po sedam pogodaka, dok su po jedan manje postigli Edvin Kuč iz Dečića, pojačanje Grblja u proljećnom dijelu šampionata, Šaleta Kordić, Igor Ivanović iz Sutjeske, Anđelo Rudović iz Petrovca i Pjeter Ljuljđuraj iz Zete.

Po pet puta u listu strijelaca upisali su se Aleksandar Vujačić (Petrovac), Zoran Petrović(Mladost), Jovan Vučinć (Petrovac, Bokelj), Ivan Jablan (Grbalj), Marko Vuković (Rudar) i Marko Đurović (Lovćen).

Radio Crne Gore, povodom jubileja 70 godina postojanja, pokrenuo je akciju trofej za najboljeg strijelca u Prvoj crnogorskoj fu dbalskoj ligi.

Prvi trofej u sezoni 2013/14 osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u naredne dvije golgeter Sutjeske Goran Vujović i Marko Šćepanović iz Mladosti.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније