Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

20. 04. 2017. 09:52 >> 09:26

BUFON ISKREN

Nijesam očekivao da ne primim gol

Golman fudbalera Juventusa Đanluiđi Bufon rekao je poslije plasmana u polufinale Lige šampiona da je njegova ekipa u dvomeču pokazala da je u posljednje dvije godine dosta napredovala, kao i da nije očekivao da će dvomeč s Kataloncima završiti bez primljenog gola.

"Naš uspon je počeo prije par godina i moraće da se nastavi. Sama činjenica da smo zaustavili Barselonu da ne dođe do gola u 180 minuta igre je pokazatelj da smo jako dobri. Poslije pobjede u prvom meču od 3:0 mislio da sam da imamo dobru priliku da se plasiramo u polufinale, ali iskreno, nijesam mislio da ćemo doći na Kamp Nou i da nećemo primiti gol", rekao je Bufon novinarima poslije meča.

Juventus se sinoć plasirao u polufinale Lige šampiona eliminisavši Barselonu. "Stara dama" je ukupnim rezultatom 3:0 pobijedila katalonski klub, a sinoć je na stadionu Kamp nou bilo neriješeno bez golova.

"Naš pristup je bio odličan i to nam doprinosi još većem samopouzdanju, a posebno jer je to najvjerovatnije najbolji tim na svijetu. Sudbina je sada u našim rukama i mi moramo to da iskontrolišemo. Postajemo pravi evropski tim, tako što stalno vršimo pritisak, stvaramo šanse i kontrolišemo utakmicu", rekao je kapiten Juventusa.

Pored Juventusa u polufinalu Lige šampiona plasirali su se Real Madrid, Atletiko Madrid i Monako. Žrijeb za polufinalne utakmice održaće se u petak.

"Nijesam želio da se sastanemo sa Lesterom u četvrtfinalu, djelimično jer bi bilo tužno po nas da okončamo tu bajku. Dobra stvar je što smo igrali protiv Barselone i što smo izbacili jednog takvog protivnika. Dobili smo samopouzdanje i što se tiče polufinalnog žreba nemam želje, jednostavno se radujem predstojećim utakmicama", rekao je Bufon.

Desni bek Juventusa Dani Alveš rekao je da je srećan što je njegov tim u polufinalu, ali da je takođe i bolno izbaciti nekadašnji tim iz takmičenja.

"Bilo je teško, ali sam srećan zbog kluba i saigrača. Prethodno veče mi ostavlja gorko-slatki ukus, jer dolazak na Kamp nou je povratio moja sjećanja na ovom stadionu. Bolno je, ali to je dio naše profesije", rekao je Alveš.

Na pitanje šta je rekao Nejmaru, takođe i bivšem saigraču iz reprezentacije, Alveš je kazao da ga je utješio.

"Samo sam mu rekao da je ovo jedan poraz i da mora da nastavi dalje", kazao je desni bek Juventusa.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније