Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta; Objavio: B.V. ]

21. 04. 2017. 08:51   >>  08:25

MOTIV FINANSIJSKI

Njemac osumnjičen za napad na autobus

Njemačka policija uhapsila je 26-godišnjeg muškarca osumnjičenog da je izveo bombaški napad na autobus sa članovima kluba Borusije Dortmund, saopštili su danas njemački tužioci uz navode da je njegov motiv bio finansijski, a ne teroristički.

 

Savezni njemački tužioci naveli su da je Njemac ruskog porijekla, identifikovan samo kao Sergej V, uhapšen danas u kvartu Tubingen.

Uhapsili su ga pripadnici specijalnih policijskih snaga.

Kako su naveli on je osumnjičen da je djelovao iz finansijskih razloga i spekulisao da će vrijednost dionica Dortmunda da padne poslije napada.

Igrač Borusije Dortmund Mark Bartra i policajac povrijeđeni su u eksploziji 11. aprila dok je autobus prevozio igrače ka stadionu za utakmicu sa AS Monakom.

Istražitelji su na licu mjesta pronašli bilješke u kojima za napad odgovornost preuzima Islamska država, ali su doveli u pitanje njihovu autentičnost.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније