Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

23. 04. 2017. 21:10   >>  20:44

VELIKI IZAZOV

Radoslav Batak novi trener Vojvodine

Fudbalski klub Vojvodina postavio je svog bivšeg igrača Radoslava Bataka za novog trenera, saopšteno je danas.

Kako se navodi na klupskom sajtu, poslije iznenadnog odlaska trenera Aleksandra Veselinovića, 39-godišnji Radoslav Batak će u utorak u 12 časova biti predstavljen na stadionu "Karađorđe".

"Uoči same završnice takmičenja u prvenstvu i Kupu Srbije, odgovornu funkciju preuzeće Radoslav Batak, koji je krajem prošlog i početkom ovog vijeka sa uspjehom nosio dres prvog tima "stare dame", navodi se u saopštenju.

Batak je tokom igračke karijere nastupao za ČSK Čelarevo, Mladost Apatin, Vojvodinu, Vrbas, Dinamo iz Moskve, Ankaraspor, Antalijaspor, Mogren i Tobol iz Kazahstana, gdje je krajem 2012. godine završio karijeru.

Član Vojvodine bio je od 1997. do 2003. godine, odigrao je 74 utakmice i postigao dva gola. Bio je i član reprezentacije Crne Gore, za koju je od 2007. do 2011. zabilježio 25 nastupa i postigao jedan gol.

On je do sada radio kao pomoćni trener u tajlandskim klubovima Buriram junajted i Sisaket.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније