Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

23. 04. 2017. 22:40 >> 23:05
5

TRILER U MADRIDU

Mesi u nadoknadi donio pobjedu Barsi!

Golom Lea Mesija u 92. minutu Barselona je savladala Real Madrid na "Santijago Bernabeuu" 3:2, u derbiju 33. kola Primere. Dva tima su sada poravnata na vrhu tabele, s tim što Madriđani imaju meč manje.

Real je prvi zaprijetio i to već u šestom minutu. Ronaldo je pokušao, ali je njegov udarac bez problema odbranio Ter Štegen.

Samo pet minuta kasnije, gosti su uzvratili. Suarez je šutirao sa oko 25 metara, lopta je otišla preko gola.

Veliku priliku za Real propustio je Bejl u 22. minutu. Velšanin je izbjegao ofsajd zamku i šutirao iz prve, ali nije bio precizan.

Real je poveo u 27. minutu. Serhio Ramos je pogodio stativu, nakon ubacivanja Marsela, a sve je pratio Kasemiro i sa nekoliko metara poslao loptu u mrežu.

Barsin odgovor bio je ekspresan. Rakitić je uposlio Mesija, koji je prevario Naća i sa 10-ak metara pogodio donji lijevi ugao za 1:1.

U finišu prvog dijela Real je ostao bez Bejla, koji je izašao zbog povrede. U nadoknadi prvog poluvremena Mesi je propustio dobru priliku, kada je iz blizine šutirao pored desne stative.

Do sredine nastavka obje ekipe su propustile po dvije velike prilike. Ter Štegen je odbranio udarac Benzemi sa pet, šet metara, a Ronaldo je prebacio gol sa 10-ak metara, dok je na drugoj strani Navas nadmudrio Paka i Suareza.

Barsa je preokrenula u 73. minutu. Rakitić je prihvatio loptu na ivici šesnaesterca, oslobodio se jednog čuvara, a onda uputio projektil, Navas je bio nemoćan.

A onda finiš za infrakt - Ramos je zbog pogibeljnog starta nad Mesijem zaradio direktan crveni karton.

Potom je Pike prokockao zicer, a rezervista Hames u 85. vratio stvari u egal. On je zakucao loptu sa pet metara, nakon sjajnog cenatršuta Marsela sa lijeve strane.

I kada se činilo da meč ide ka remiju, Barsa je izvela fenomenalnu akciju. Roberto je povukao loptu sa svoje polovine, pretrčao gotovo 50 metara i uposlio Albu na lijevoj strani. On je centrirao po zemlji, a Mesi u svom stilu, sa ivice šesnaesterca, pogodio donji desni ugao za pobjedu 3:2!

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније