Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

28. 04. 2017. 23:39 >> 23:13

SLJEDEĆE SEZONE

Totenhem na Vembliju kao domaćin

Engleski fudbalski klub Totenhem saopštio je danas da će naredne sezone kao domaćin igrati na londonskom Vembliju, dok traje izgradnja njegovog novog stadiona.

Novi stadion Totenhema kapaciteta 61.000 sjedišta gradi se pored Vajt Hart Lejna, na kome je Totenhem igrao od 1899.

Totenhem je ove sezone u Ligi šampiona i Ligi Evropa kao domaćin igrao utakmice na Vembliju i ostvario je jednu pobjedu u četiri meča. Ekipa Maurisija Poketina je posljednji put na Vembliju igrala prošlog vikenda, kada je u polufinalu FA kupa izgubila od Čelsija sa 2:4.

"Ovo je izuzetno uzbudljivo vrijeme u klupskoj istoriji. Vembli će biti naš dom u jednoj sezoni, a vratićemo se na jedan od najboljih i jedinstvenih stadiona, na kojima se igraju i utakmice američke fudbalske lige, stadion koji će biti ključ našeg rasta i uspjeha", naveo je u predsjednik kluba Danijel Levi u saopštenju, prenio je BBC.

Očekuje se da će novi stadion Totenhema koštati 750 miliona funti, a po njegovom otvaranju biće otvoreno i 3.500 radnih mjesta.

Pet kola prije kraja takmičenja u Premijer ligi Totenhem zauzima drugo mjesto na tabeli sa četiri boda zaostatka za Čelsijem.

Posljednju utakmicu na Vajt Hart Lejnu Totenhem će igrati 14. maja protiv Mančester junajteda.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније