Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

29. 04. 2017. 17:54   >>  17:28

BUNDESLIGA

Verder slavio za Evropu

Fudbaleri Verdera nastavili su sa dobrim rezultatima, pošto su danas u Bremenu pobijedili berlinsku Hertu sa 2:0, u 31. kolu Bundeslige.

Verder je iskoristio kiks Frajburga i izbio na šesto mjesto na tabeli njemačkog prvenstva, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evropa.

Strijelci su bili Fin Bartels u devetom i Maks Kruze u 15. minutu.

Frajburg, koji je sada bod iza Verdera, napravio je kiks na gostovanju Darmštatu, koji je odavno ostao bez šanse za opstanak, a koji je na svom terenu vezao treću pobjedu.

Darmštat je pobijedio Frajburg sa 3:0, golovima Feliksa Platea u 22, Žeroma Gondorfa u 45. i Svena Šiploka u 65. minutu.

Borusija Dortmund je na svom stadionu igrala neriješeno bez golova sa Kelnom i tako ugrozila treće mjesto koje direktno vodi u Ligu šampiona.

Dortmund sada ima 57 bodova, dva više od Hofenhajma, koji će sjutra igrati svoju utakmicu 31. kola, kod kuće protiv Ajntrahta.

Lajpcig je na svom stadionu igrao bez golova sa pretposljednjim Ingolštatom i zaostaje sedam bodova za Bajernom, koji će u 31. kolu imati prilike da odbrani titulu šampiona Njemačke.

Borusija Menhengladbah je kao gost pobijedila Majnc sa 2:1, golovima Larsa Štindla u 31. i Nika Šulca u 46. minutu, dok je strijelac za poraženi tim u 89. bio Jošitori Muto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније