Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

29. 04. 2017. 20:47 >> 20:21

PRIMERA

"Petarda" Atletika u Las Palmasu

Fudbaleri Atletiko Madrida pobijedili su danas u gostima Las Palmas sa 5:0 u 35. kolu španske Primere.

Madriđani su već poslije 20 minuta igre vodili sa 3:0 i tada je bilo jasno da će ekipa Dijega Simeonea ostvariti četvrtu pobjedu na posljednjih šest utakmica.

"Jorgandžije" su povele golom Kevina Gameira u drugom minutu, da bi potom Saul Njiges u 17. udvostručio vođstvo, a samo minut kasnije Gameiro je svojim drugim golom doveo svoj tim do tri gola prednosti.

Las Palmas je od 57. minuta imao desetoricu igrača na terenu pošto je Kevin-Prins Boateng dobio drugi žuti karton.

Atletiko je brojčanu prednost dodatno iskoristio i potom pogotkom Tomasa u 72. minutu poveo s 4:0, da bi konačan rezultat u sudijskoj nadoknadi vremena postavio Fernando Tores.

Naš reprezentativac, Stefan Savić igrao je cijelu utakmicu i zaradio žuti karton.

Atletiko Madrid je treći na tabeli Primere sa 71 bodom, sedam manje od drugoplasriane Barselone, dok je Las Palmas 14. sa 39.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније