Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

04. 05. 2017. 22:58 >> 22:36

MINIMALAC "ĐAVOLA"

Rašford utišao Vigo, Junajted blizu finala

Fudbaleri Junajteda savladali su Seltu u Vigu 1:0, u prvom meču polufinala Lige Evrope.

Prvu pravu šansu imao je domaćin u 10. minutu. Guideti je uposlio Vasa, koji je bio sam pred golom, ali je šutirao pored stative.

Tek nakon 20 minuta Junajted je uspsotavio ravnotežu. Rašford je šutirao sa ivice šesnesterca, ali je Alvrez odlično reagovao.

U 38. minutu, Rašford je proigrao Lingarda koji je traljavo šutirao, pa se na odmor otišlo sa rezultatom 0:0.

I u nastavku se prvi oglasio domaćin i to preko najboljeg igrača Aspasa, koji je u 51. minutu šutirao glavom, ali bez uspjeha.

Sedam minuta kasnije, Sisto je pokušao sa 20-ak metara, ali je Romero odbranio.

Rašford je odlično šutirao u 62. minutu, lopta je prohujala pored desne stative, ali se ispravio pet minuta kasnije. Sjajno je gađao iz slobodnog udarca, Alvarez je bio nemoćan.

Selta je do kraja napadala, ali je bliži golu bio Junajted, nakon pokušaja Lingarda lopta je prošla pored stative, pa je ostalo 1:0.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније