Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

11. 05. 2017. 23:13   >>  23:02

LIGA EVROPE

Junajted i Ajaks kroz drame do finala

Mančester junajted i Ajaks igraće u finalu Lige Evrope 24. maja u Stokholmu. U večerašnjim revanšima polufinala "đavoli" su remizirali za Seltom 1:1 na "Old Trafordu" i odbranili pobjedu iz Viga (1:0), dok su "kopljanici" poraženi u Lionu 3:1, ali su prošli zahvlajujući ubjedljivoj pobjedi iz prvog meča (4:1).

Junajted je poveo u 17. minutu, preko Felainija, koji je pogodio glavom nakon sjajnog centaršuta Rašford sa lijeve strane.

"Đavoli" su održavali minimalnu prednost sve do finiša. A onda drama - Ronkalja je pet minuta prije kraja poravnao i gosti su došli na gol od finala.

Nedugo zatim su isljučeni Bejli na jednoj i Ronkalja na drugoj strani, da bi Gvideti u šestom minutu nadoknade prokockao veliku šansu, pa je Junajted preživio i otišao u finale...

Ajaks je drhtao na gostovanju Lionu sve do posljednjeg sudijskog zvižduka, uprkos tome što je poveo i u revanšu.

Dolberg je u 27. minutu utišao domaće navijače, ali je Lakazet u razmaku od 60 sekundi postigao dva gola za vođstvo domaćina na poluvremenu 2:1.

Gezal je u 81. minutu povisio na 3:1, a tri minuta kasnije isključen je Virgever. Lion je sa igračem više silovito napadao, ali je Ajaks izdržao i izborio finale.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније