Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

20. 06. 2013. 11:23 >> 11:26

ODREDILI CIJENU

Malaga: Isko slobodan za 35 miliona

Mladi španski reprezentativac Isko vjerovatno će ovog ljeta napustiti Malagu, a uprava, svjesna da će ga teško zadržati, odlučila je da makar dobro zaradi na transferu.

Mediji u Španiji objavili su da je Malaga odlučila da pusti supertalentovanog Iska, ali jedino u slučaju da zainteresovani klub uplati 35 miliona eura na njihov račun.

"On je fenomenalan fudbaler, jedan od najvećih talenata današnjice. Njegov odlazak dolazi u obzir jedino u slučaju da stigne odgovarajuća ponuda", kazao je potpredsjednik Malage Moajad Šatat.

Za 21-godišnjeg Iska najviše interesovanja pokazali su madridski Real i Mančester Siti, koji su do sada bili spremni da plate 30 miliona, ali vjerovatno im dodatnih pet neće predstavljati problem, posebno bogatim vlasnicima "Građana".

Isko je prije nekoliko dana priznao da su stigle dvije ponude, ali nije htio da se izjašnjava gdje bi želio da nastavi karijeru. Na jednoj starni je Real, najtrofejniji svjetski klub i velika institucija u Španiji, a sa druge strane je Siti kojeg će naredne sezone predvoditi Manuel Pelegrini, doskorašnji Iskov trener, sa kojim se veoma dobro poznaje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније