Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: S.V. [ Beta ]

21. 05. 2017. 22:40 >> 22:11

STIGAO ZVEZDU

"Petarda" Partizana za 27. titulu

Fudbaleri Partizana osvojili su 27. titulu prvaka države, pošto su danas u Beogradu, pred više od 25 hiljada ljudi, pobijedili Mladost iz Lučana sa 5:0 u posljednjem kolu Super lige Srbije.

Partizan je sezonu završio sa tri boda više od "vječitog" rivala Crvene zvezde, koja je danas pobijedila niški Radnički 4:0 i koja je ove sezone branila titulu.

Partizanu je ovo bila 36. utakmica bez poraza u svim takmičenjima. Crno-bijeli sljedeće nedjelje igraju protiv Zvezde finale kupa Srbije.

Crno-bijeli su 27. titulu prvaka države osvojili pred 26.700 navijača na stadionu u Humskoj ubjedljivom pobjedom nad Mladošću i u sjajnoj atmosferi.

Izabranici Marka Nikolića su od početka ofanzivno krenuli ka golu Mladosti, a prvu pravu šansu imali su u 18. minutu i nju je u gol pretvorio Leonardo. Nebojša Kosović je dodao loptu do Marka Jankovića, a on je petom uposlio Leonarda koji je lako prošao i pogodio za 1:0.

Pet minuta kasnije je sa ivice šesnaesterca šut oprobao Nenad Gavrić, bio je prvi udarac u okvir gola Mladosti, ali je golman "crno-bijelih" bio na mjestu.

Leonardo je u 31. minutu mogao da duplira prednost Partizana, Đurđević ga je sjajno proigrao, ali je Nemanja Krznanić dobro intervenisao i zaustavio udarac Brazilca.

"Crno-bijeli" su, ipak, na poluvrijeme otišli sa dva gola prednosti, pošto je Jevtović postigao sjajan gol sa oko 25 metara.

Mladost se u nastavku "otvorila", što je Partizan iskoristio u 65. minutu kada je Leonardo poslije kontranapada i asistencije Đurđevića postigao svoj drugi gol na meču.

Veliko slavlje u Humskoj počelo je u 70. minutu kada je Janković pogodio za 4:0 poslije asistencije Leonarda. Nakon tog gola uslijedila je velika bakljada zbog koje je i meč prekinut na nekoliko minuta.

Tačku na ubjedljiv trijumf Partizana, poslije slabe intervencije golmana gostujuće ekipe, stavio je Kosović pogotkom u 81. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније