Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

22. 05. 2017. 20:20 >> 19:52

STATISTIČARI IZABRALI

Nejmar igrač sezone u Primeri

Statistička kuća Whoscored koja detaljno prati učinak fudbalera u najjačim ligama odabrala je idealne timove sezone, kao i najbolje pojedince u ligama.

Napadač Barselone Nejmar, sa prosječnom ocjenom 8,52 je izabran za igrača sezone u španskoj Primeri. Pored njega, od Barsinih igrača u timu sezone našli su se još Suarez i Mesi. U napadu je uz Nejmara Antoan Grizman, a iznenađenje je da nema Kristijana Ronalda.

Vezni red čine još Iljaramendi i Kros. Štoperi su Godin i Alvarez iz Bilbaoa, a bekovi su Karvahal i Filipe Luis. Najbolji golman je Pačeko iz Alavesa.

Mjesto u idealnom timu Bundeslige zaslužili su četvorica iz šampionskog tima Bajerna. U pitanju su Levandovski, Humels, Roben i Tijago Alkantara koji je ujedno izabran za igrača sezone.

Iz redova vicešampiona Lajpciga u timu sezone su Keita i Forsbger. Dvojicu ima i Hofenhajm, golmana Baumana i štopera Hubnera. Bekovi su Sorensen iz Kelna i Kolašinac iz Šalkea. U napadu je tandem Kruze - Obamejang.

Za igrača godine u Francuskoj je proglašen padač Liona Aleksandr Lakazet. Njemu društvo u napadu pravi Budebuz iz Monepljea, a nevjerovatno je da u idelanom timu nema mjesta za Edinsona Kavanija.

Vezni red čine Monakov tandem Lemar - Fabinjo, kao i dvojac iz Pari Sen Žermena Verati - Lukas Moura. U odbrani još dvojica iz PSŽ-a, Menije i Tijago Silva. Odbranu su kompletirali Perin iz Sent Etjena i Marsal iz Gengana. Golman sezone je Joan Pele iz Marselja.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније