Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Mina [ Objavio: O.Z. ]

24. 05. 2017. 14:52 >> 14:27

UTAJA POREZA

Mesiju potvrđena kazna od 21 mjesec zatvora

Španski vrhovni sud potvrdio je danas odluku Suda u Barseloni da se fudbaler Barselone, Lionel Mesi kazni sa 21 mjesec zatvora zbog utaje poreza.

Odbačene su žalbe Argentinca na presudu iz prošle godine, dok je njegovom ocu Horheu ublažena kazna na 15 mjeseci, nakon što se sumnjiče da su utajili 4,1 milion eura tokom marketinških aktivnosti između 2007. i 2009. godine.

Prema španskom zakonu, ukoliko prethodno nijesu imali sličnih prekršaja, i ako je kazna ispod dvijee godine, presudu mogu da služe van zatvora.

"Bio sam posvećen fudbalu, vjerovao sam ocu i advokatima i njih sam ovlastio da se bave tim poslovima. Nisam pomislio da bi mogli da me prevare i ne verujem u to", rekao je Mesi na sudu.

Mesijevi advokati, kako prenose agencije, spremaju novu žalbu i na ovu odluku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније