Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

25. 05. 2017. 16:01   >>  15:35

POSLJEDNJA UTAKMICA

Toti se u nedelju oprašta od Rome

Fudbaler Rome Frančesko Toti rekao je danas da će mu utakmica protiv Đenove, u posljednjem kolu italijanskog šampiona, biti posljednja za rimski klub.

Legendarni kapiten Rome se do sada nije oglašavao povodom spekulacija da će na kraju sezone napusiti klub, ali je danas na Fejsbuku saopštio da odlazi.

"Roma-Đenova, 28. maj 2017. godine, to će biti posljednji put da nosim dres Rome. Nemoguće je u nekoliko riječi opisati šta su te klupske boje predstavljale, šta predstavljaju i šta će predstavljati za mene. Uvijek", naveo je 40-godišnji Toti.

Italijanski mediji prenijeli su da je za Totija zainteresovan jedan klub iz Serije A.

"Moja ljubav za fudbalom nije prošla, to je moja strast, moja strast. Toliko je duboka da ne mogu da zamislim da prestanem da je hranim. Nikada. Od ponedjeljka, spreman sam da odem. Spreman sam za novi izazov", rekao je Toti.

Toti je cijelu karijeru proveo u Romi, osvojio je šampionsku titulu, po dva Kupa i Superkupa Italije i najbolji je strijelac i igrač sa najvše utakmica u istoriji kluba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније