Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

25. 05. 2017. 19:19   >>  19:21

ČUVAJU HRVATA

Mandžukić produžio ugovor sa Juventusom

Fudbaler Juventusa Mario Mandžukić produžio je ugovor s torinskim klubom do ljeta 2020. godine, objavljeno je danas na tviter nalogu.

Hrvatskom napadaču ugovor je isticao 2019. godine, ali je Juventus odlučio da Mandžukiću ponudi novi ugovor.

"Izuzetno sam srećan što će se moja avantura u Juventusu nastaviti. Uvijek sam sve davao za dres ovog kluba i to će se nastaviti", rekao je Mandžukić.

Detalji ugovora nijesu objavljeni.

Mandžukić je u posljednje vrijeme dobio mnoge ponude iz Kine i Turske, ali su u “Staroj dami“ odlučni da zadrže univerzalnog fudbalera.

Mandžukić je dobio mnogo pohvala za svoje igre ove sezone i okarakterisan je kao jedan od ključnih igrača Juventusa u njihovom pohodu na osvajanje pehar u Kupu Italije i Seriji A, te plasman u finale Lige šampiona.

Ovaj 31-godišnji napadač je upisao je 84 nastupa za Juventus i postigao 23 gola od svog dolaska iz Atletiko Madrida 2015. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније