Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

26. 05. 2017. 21:23 >> 20:58

SJUTRA FINALE

FA kup za spas sezone Arsenala

Fudbaler Arsenala Aleks Okslejd-Čemberlen rekao je danas da bi osvajanje FA kupa učinilo sezonu mnogo boljom za londonski klub.

Arsenal je takmičenje u prvenstvu završio na petom mjestu na tabeli i prvi put poslije 20 godina neće igrati u Ligi šampiona.

Ekipa Arsena Vengera će u subotu od 18.30 na londonskom Vembliju igrati protiv šampiona Čelsija u finalu FA kupa.

"U prilici smo da osvojimo trofej. Osvajanje trofeja je najvažnije u fudbalu. To će biti bonus, da završimo sezonu na pozitivan način", rekao je Okslejd-Čemberlen, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Tokom sezone navijači Arsenala su zbog loših rezultata protestovali protiv trenera Vengera i tražili od njega da ode iz kluba. Venger je u Arsenalu od 1996. godine, a u srijedu je rekao da "ne zna" da li će mu utakmica sa Čelsijem biti posljednja u klubu.

Ako Arsenal pobedi Venger će osvojiti sedmi FA kup, a uz to osvojio je i tri šampionske titule.

"Sezona je bila čudna, a ako pogledate tabelu vidjećete da smo osvojili 75 bodova. Prije nekoliko godina, sa toliko bodova bismo bili u drugačijoj situaciji. Vremena se mijenjaju i morate da idete napred sa ostalim kvalitetnim ekipama. To nijesmo uspjeli da uradimo u ligi i zato nijesmo među četiri najbolja tima. Željeli smo bolji plasman na tabeli i od toga ne možemo da se sakrijemo. Želimo ovaj trofej, on je važan i sigurno bi podigao moral ekipi za narednu sezonu", naveo je Okslejd-Čemberlen.

Britanski mediji spekulisali su da bi Arsenal mogle da napuste dvije velike zvijezde kluba Aleksis Sančes i Mesut Ozil, kojima ugovor ističe naredne godine.

Uprava Arsenala je navodno ponudila 28-godišnjem Čileancu nedjeljnu platu od 300.000 funti, dok je 28-godišnji Njemac odbio ponudu od 250.000 funti nedjeljno.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније