Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

26. 05. 2017. 17:52 >> 17:25

ALEGRI PORUČIO

Ostajem u Juventusu

Trener Juventusa Masimilijano Alegri rekao je danas da će ostati u tom fudbalskom klubu i naredne sezone.

"Želim da ostanem, ali moramo da se sastanemo i da razgovaramo. Već sam odlučio, a kada uprava kluba bude mislila da je pravo vrijeme za razgovor, sastaćemo se. Ali to sigurno neće biti ove nedjelje. Svi smo koncentrisani na Kardif", rekao je Alegri.

Juventus je ove sezone osvojio šestu uzastopnu šampionsku titulu u Italiji, a crno-bijeli se pripremaju za finale Lige šampiona protiv Real Madrida 3. juna u Kardifu.

Alegrijev ugovor sa Juventusom ističe na kraju sljedeće sezone.

On je 2014. godine na klupi Juventusa zamijenio Antonija Kontea i osvojio tri šampionske titule, tri Kupa i dva puta izborio plasman u finale Lige šampiona.

Juventus će sezonu u Seriji A završiti utakmicom protiv Bolonje, u subotu.

"Prvo pravilo za utakmicu s Bolonjom jeste da igramo na pobjedu. Poslije toga ćemo se pripremiti za posljednju utakmicu u sezoni. Trijumf u Kardifu bio bi krunisanje našeg trogodišnjeg rada. Moramo da se koncentrišemo na taj svjetski događaj, koji može da se poredi sa (američkim) Super bolom po pitanju interesovanja medija", rekao je Alegri.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније