Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

26. 05. 2017. 21:47 >> 21:48

VELIKO POJAČANJE

Bernardo Silva novi igrač Sitija

Doskorašnji vezista Monaka Bernardo Silva potpisao je ugovor sa Mančester Sitijem, potvrđeno je na zvaničnom sajtu "građana".

Portugalac će se novim saigračima pridružiti 1. jula.

Mediji sa Ostrva navode da je Siti za obeštećenje platio 68 miliona eura.

Portugalac je u Monako stigao u januaru 2015. godine za 15 miliona eura i ove sezone je osvojio šampionsku titulu i stigao do polufinala Lige šampiona.

Silva je ove sezone odigrao 58 mečeva, postigao je 11 golova, uz 12 asistencija.

U novom klubu nosiće dres sa brojem 20.

"Osjećam se sjajno. Da budem iskren, sada sam u jednom od najboljih klubova na svijetu. Biti dio ovog klub i imati ovakvu šansu je zaista sjajno. Veoma sam srećan što sam postao dio Mančester sitija i jedva čekam da pomognem timu da ostvari svoje ciljeve", izjavio je Silva.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније