Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

28. 05. 2017. 20:12 >> 19:48
1

PEROTI HEROJ

Pobjeda Rome za LŠ na oproštaju Totija

Fudbaleri Rome pobijedili su danas Đenovu na svom stadionu sa 3:2 i izborili direktan plasman u Ligu šampiona sljedeće sezone.

Roma je sezonu u italijanskoj Seriji A završila na drugom mjestu sa 87 bodova, jednim više od Napolija, kome nije bila dovoljna pobjeda u posljednjem kolu nad Sampdorijom sa 4:2.

Đenova je vodila u Rimu od trećeg minuta preko Pjetra Pelegrija, a preokrenuli su Edin Džeko u 10. i Danijele De Rosi u 74.

Srpski fudbaler Darko Lazović je u 79. izjednačio, a nekoliko minuta kasnije imao šansu i da donese novo vođstvo Đenovi, ali je pogodio stativu.

Roma je iskoristila promašaj protivnika i golom Dijega Perotija u 90. minutu ostvarila važnu pobjedu u utakmicu koju je obilježio oproštaj dugogodišnjeg kapitena Franćeska Totija.

Toti je ušao u igru u 54. minutu, uz velike ovacije punih tribina stadiona Olimpiko u Rimu.

Fudbaleri Rome su na teren izašli u majicama posvećenim Totiju, što su učinili i igrači Rome, koji su poslali poruku: "25 sezona u jednom dresu, 785 utakmica, 307 golova, svjetski šampion 2006. Franćesko Toti je deo fudbalske istorije".

Napoli je bio siguran u Đenovi i ubjedljivo je pobijedio Sampdoriju sa 4:1. Strijelci su bili Dris Mertens, Lorenco Insinje, Marek Hamšik i Hoze Kaljehon, dok su golove za domaćina dali Fabio Kvaljarela i Rikardo Alvares.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније