Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

29. 05. 2017. 13:23   >>  13:11

CG-FUDBAL ODABRAO

Tim sezone crnogorskog šampionata

Sezona u crnogorskom fudbalskom šampionatu je završena, suiraju se utisci, a specijalizovani fudbalski portal Cg-fudbal predstavio je najbojih 11 igrača koji su obilježili prethodnu sezonu u prvoligaškom karavanu.

Igrač sezone je štoper Zete Igor Vujačić. Kapiten „vukova“ je uz pomoć svojih saigrača iz zadnje linije komandovao najboljom odbranom lige koja je na 33 meča primila samo 17 golova. U drugom dijelu prvenstva Zeta je primila svega sedam golova

Trener sezone je Dušan Vlaisavljević, čovjek koji se sa „vrtićem“ sa „Trešnjice“ do posljednjeg kola borio za titulu nacionalnog šampiona. I na kraju, na terenu su je i osvojili, ali zbog dobro poznate kazne (oduzimanje 6 bodova) trofej je završio u vitrinama rivala iz Podgorice.

TIM SEZONE :

Mladen Božović (Zeta): Ove sezone je primio najmanje golova u ligi – 17. Većim dijelom sezone je briljirao na golu „Vukova“.

Luka Pejović (Iskra): Nekadašnji reprezentativac Crne Gore je u drugom dijelu sezone pružao odlične partije u dresu prvoligaša iz Danilovgrada.

Igor Vujačić (Zeta)

Nikola Vukčević (Budućnost): Stub odbrane „plavih“ i jedan od najboljih igrača ekipe novog šampiona države.

Dragan Grivić (Grbalj): Jedan od najboljih mladih fudbalera u sada već prošloj sezoni. Bio je jedan od najboljih igrača Grblja, a dovoljno govori podatak i da je od nedavno standardni reprezentativac U21 reprezentacije Crne Gore.

Igor Ivanović (Sutjeska): Pružao odlične partije i na njegovim je „krilima“ Sutjeska ove sezone bilježila sjajne rezultate. Biće udarna igla Peca Rakojevića u finalu Kupa Crne Gore protiv Grblja.

Draško Božović (Rudar): Loša sezona za njegov Rudar. Međutim, nekadašnji reprezentativac je u svakom meču svog tima pokazivao klasu.

Vasko Kalezić (Zeta): Otkrovenje drugog dijela sezone. Fudbaler koji je u Zetu stigao prošle zime, možemo sa sigurnošću reći da je u drugom dijelu prvenstva pružio briljantne nastupe u dresu prvog šampiona Crne Gore. Ukoliko Zeta uspije da ga zadrži za Evropu, to će biti pun pogodak.

Zoran Petrović (Mladost): O njegovim kvalitetima dovoljno govori činjenica da je najbolji strijelac Prve lige…

Radomir Đalović (Budućnost): Bez njegovog prekaljenog iskustva i kvaliteta Budućnost bi teško stigla do titule u ovoj sezoni.

Bojan Božović (Sutjeska): Uz Ivanovića najbolji fudbaler ekipe sa stadiona „kraj Bistrice“.

TRENER SEZONE – Dušan Vlaisavljević (Zeta)

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније