Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

06. 06. 2017. 13:03   >>  12:36

REPREZENTATIVAC BiH

Sead Kolašinac prešao u Arsenal

Reprezentativac Bosne i Hercegovine, dosadašnji fudbaler Šalkea Sead Kolašinac igraće od sljedeće sezone za Arsenal, saopštio je danas engleski klub.

Navodi se da će potpisati dugoročni ugovor, ali nijesu objavljeni detalji transfera, osim da će biti prvo pojačanje Arsenala u ljetnjem prelaznom roku.

Kolašinac će uskoro napuniti 24 godine, igra na poziciji lijevog beka, a za reprezentaciju svoje zemlje nastupio je 18 puta.

On je rođen u njemačkom Karlsrueu, gdje je počeo fudbalsku karijeru sa osam godina, a potom je igrao u mlađim kategorijama Hofenhajma, Štutgarta i Šalkea.

Kolašinac je za prvi tim Šalkea debitovao 2012. godine i ta klub iz Gelzenkirhena je igrao na 122 utakmice.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније