Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: O.Z. ]

06. 06. 2017. 19:35   >>  19:22

ZAMJERIO ZIDANU I UPRAVI

Pepe otišao bez pozdrava

Portugalski defanzivac Pepe, koji je po isteku ugovora napustio španskog prvoligaša Real Madrid, kritikovao je trenera Zinedina Zidana i upravu kluba.

Defanzivac je u izjavi za španske medije kazao da mu ugovorom u Real Madridu, u kojem je igrao deset sezona, nije bilo ponuđeno ono što je očekivao.

”Nijesam se oprostio od Zidana, jer su on i Real Madrid prije mene znali da ću otići”, rekao je 34-godišnji Pepe, prenosi Anadolija.

Smatra kako se Zidane nije ponio fer prema njemu uprkos tome što je bio vrlo uspješan u Real Madridu, te da mu se više dopadao stav bivšeg trenera Rafaela Beniteza.

Dodao je da mu je ponuđen ugovor za jednu sezonu, a da je on očekivao ugovor za dvije sezone.

”Postupak Real Madrida nije bio iskren. Sve sam dao za ovaj klub. Borio sam se do zadnje kapi krvi i znoja. Mnogo toga sam naučio. Srećan sam. Sada počinje novi period mog života i karijere”, izjavio je Pepe.

Rekao je kako je dobio ponude Pari Sen Žermena, Milana i nekoliko engleskih klubova, te da će ih razmotriti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније