Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

10. 06. 2017. 23:00 >> 22:54
3

TUMBAKOVIĆ ZADOVOLJAN

"Jovetić je sam po sebi heroj"

Selektor fudbalske reprezentacije Crne Groe, Ljubiša Tumbaković rekao je nakon maestralnog izdanja Stevana Jovetića da je on sam po sebi heroj.

Fudbalska reprezentacija Crne Gore pobijedila je večeras u Podgorici Jermeniju 4:1 (2:0) u utakmici E grupe kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

"Nijesam se nadao ovom rezultatu. Očekivao sam tvrdu utakmicu pošto je Jermenija napravila rezultatsku ekspanziju u posljednje dvije utakmice. Vrlo ambiciozno su došli. Čak su jednog momenta rekli da dolaze da pobijede što je dodatno motivisalo naše igrače", rekao je Tumbaković nakon meča.

Crnogorska selekcija revanširala se rivalu za poraz u Jerevanu (3:2) i upisala treći trijumf u kvalifikacijama.

"Izuzetno teška utakmica. Jermenija je prvih 10 minuta igrala jako dobro. Nijesmo mogli da uspostavimo našu igru koju smo željeli da prepoznamo. Međutim, dali smo taj gol na vrijeme, izdržali smo napade, a onda smo konsolidovali srednji red i poslije drugog gola sve je bilo daleko jednostavnije. Drugo poluvrijeme smo htjeli da odradimo da niko ne dobije žuti karton, da pokušamo da taj rezultat učinimo još aktivnijim i boljim. Da ne uđemo u neku tešku završnicu", dodao je Tumbaković.

Jovetić je postigao prvi het-trik u crnogorskom dresu.

"Jovetić je sam po sebi heroj. Kad bih rekao nešto novo ponavljao bih se. Jednostavno, to se od njega očekuje. Nema potrebe dodatno da ga hvalim. On je sam sebe ishvalio. Maestralno je odigrao i maestralne je golove dao", zaključio je Tumbaković.

Junak večeri, Stevan Jovetić, kazao je poslije meča da je ovo pobjeda cijele ekipe.

"Dokazali smo da nijesmo podlegli pritisku i da smo dosta iskusniji u odnosu na prošle kvalifikacije. Najbitnija su tri boda. Sad možemo lijepo da se odmorimo i spremimo za naredne dvije utakmice", rekao je Jovetić.

Crna Gora će u narednom kolu, 1. septembra, igrati u Astani sa Kazahstanom, dok će tri dana kasnije ugostiti Rumuniju.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније