Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

18. 06. 2017. 17:40 >> 17:35
2

VUČINIĆ PORUČIO

Ne krijem, postoji želja da se vratim u Leće

Mirko Vučinić je slobodan igrač, pošto je završio saradnju sa Al Džazirom, pa je opet krenula priča oko povratka u Leće.

Leće će naredne sezone igrati u Seriji C, ali to nije nikakav problem za našeg asa. On je poručio da ima jaku želju da se vrati na jug Italije.

"Povratak u Leće? Kontakta još uvijek nema, nijesam pričao ni sa kim. Ali, ne krijem, s moje strane postoji jaka želja da se vratim i nadam se da će mi se ona što prije ispuniti", rekao je Vučinić za portal "Solo Leće".

Vučinić je igrao za Leće od 2000. do 2006. i postigao ukupno 34 gola na 111 utakmica. Kontakta između dvije strane još uvijek nije bilo, a crnogorski napadač je istakao da nije kasno ni naredne godine da se vrati.

"Ja sam na raspolaganju, vidjećemo šta će se desiti. Imam ponude nekih evropskih klubova, a ako se u Leće ne vratim ove, mogu naredne godine. Uglavnom, nema kontakta, ali priželjkujem da do njega dođe", istakao je Vučinić koji je prethodnih dana boravio u Salentu, gdje je bio akter humanitarne utakmice..

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније