Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

18. 06. 2017. 23:42 >> 23:17

TRANSFER OD 39 MILIONA

Salah na ljekarskim pregledima u Liverpulu

Fudbaler Rome Mohamed Salah obaviće u utorak ljekarske preglede u Liverpulu, nakon što su se dva kluba dogovorila o cijeni transfera od 39 miliona funti, prenijeli su danas italijanski mediji.

U cijenu transfera uključeni su i bonusi, a Salah bi mogao da postane najskuplji igrač Liverpula, otkako je Endi Kerol plaćen 35 miliona funti.

Sajt FudbalItalija pozvao se na pisanje egipatskog KingFuta, koji je naveo da je dogovor postignut i da će egipatski fudbaler u utorak doputovati u Liverpul.

Salah je bio jedan od najboljih fudbalera Rome prošle sezone i postigao je 19 golova. On se od 2014. godine nije dobro snašao u Čelsiju, gdje je za dvije sezone odigrao 19 utakmica, pa je proslijeđen na pozajmicu u Romu, u koju je zvanično prešao prošlog avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније