Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R.

19. 06. 2017. 15:17 >> 15:00

VLAISAVLJEVIĆ O AMBICIJAMA

"Možemo da se suprotstavimo Želji"

Trener fudbalskog kluba Zeta, Dušan Vlaisavljević zadovoljan je današnjim žrijebom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem će tim iz Golubovaca igrati protiv sarajevskog Željezničara.

"Imamo velike ambicije, iako imamo mladu ekipu koja igra dobro. Sticajem okolnosti moramo da igramo Ligu Evrope, jer su nas kaznili nekoliko bodova, u suprotnom bi bili prvi. Dokazali smo u prijateljskim mečevima protiv Vojvodine i Partizana da igramo odlično i očekujemo da možemo da se suprotstavimo svima, posebno ekipama iz regiona i da budemo konkurentni za ulazak u narednu rundu", kazao je za Agenciju Anadolija Vlaisavljević.

On je komentarišući žrijeb istakao da je dobro za njegov tim što neće ići na dugo putovanje.

"Puno značaja ima i to što nećemo imati dugo putovanje, jer smo mogli izvući ekipu gdje je druga vremenska razlika. Posebno dobro znamo klubove iz regije tako da će nam biti lakše u tom smislu", kazao je trener Zete.

Susreti prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope za sezonu 2017/18. na rasporedu su 29. juna, odnosno revanši sedam dana kasnije. Željezničar je domaćin u prvom susretu.

Zeba: Dobili smo najtežeg mogućeg protivnika

Od pet mogućih dobili smo najtežeg protivnika u prvom pretkolu UEFA Evropa lige, istakao je Zajko Zeba, kapiten Fudbalskog kluba Željezničar koji će se na startu ovosezonske "evropske misije" sastati sa Zetom.

Zeba je rekao i da je dobro što će Željo prvu utakmicu prvog pretkola igrati na domaćem terenu.

"Bez obzira, kako sam već naglasio, što smo dobili najtežeg mogućeg rivala, nijesmo nezadovoljni. Bitno je da se u narednih 10 dana dobro spremimo i da se novi igrači uigraju u ekipi. Na ruku nam ide i što prvu utakmicu igramo kući. Biće to prva evropska utakmica na našoj Grbavici poslije 13 godina i biće sigurno odličan ambijent", kazao je Zeba, dodavši:

"Uvjeren sam da ćemo iz dvomeča sa Zetom izaći kao pobjednici i nastaviti evropski put".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније