Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ pvportal ]

19. 06. 2017. 23:04   >>  22:36

PLJEVLJACI POČELI PRIPREME

Dragićević: Rudar će energiju da troši na terenu

Uz konstataciju da se predhodna sezona nikada više ne ponovi počele su pripreme Rudara za novu sezonu. Prozivci šefa struke Radisava Dragićevića, koji će nastaviti svoj rad u Pljevljima, prisustvovala su 24 igrača, od kojih je čak 10 novajlija i sedam priključenih iz omladinskog pogona.

Po riječima Dragićevića u naredna dva-tri dana se očekuje dolazak još trojice iskusnih igrača u Pljevlja. Dakle kao što je i najavljeno izvršena potpuna rekonstrukcija tima u odnosu na prošlu sezonu, što je i bio plan stručnog štaba i uprave.

"Ukapirali smo da nam je neophodno malo „svježe krvi“ kako bi napravili neki novi Rudar, sa mladim igračima i nešto drugačijim stilom igre, jer je u proteklom prvenstvu bilo očito da je došlo do određenog zasićenja i zamora koji su se negativno odrazili i na rezultate. Siguran sam da će i nova atmosfera koju ćemo zajednički graditi doprinjeti boljim rezultatima. U svakom slučaju, bar kada je o kadrovskoj situaciji riječ, odradili smo oko dvije trećine posla koji smo predvidjeli. Dakle, moglo bi da bude još pojačanja u narednom periodu", kazao je Dragićević.

Ono čega neće nedostajati tokom priprema je disciplina i naporan rad, što je po riječima šefa stručnog štaba preduslov za takmičarski učinak koji se očekuje od Rudara.

"Neće biti puno priče, bolje je da svu energiju trošimo na terenu. Nadam se dobroj saradnji svih nas u klubu, takođe i da će nas poslužiti i zdravlje i da ćemo kroz zajednički napor ispraviti većinu prošlogodišnjih grešaka i Rudar opet dovesti tamo gdje i zaslužuje da bude. Nakon nekoliko dana upoznavanja, već u petak na Zlatiboru čeka nas duel sa Crvenom Zvezdom, a onda nastavak rada na pomoćnom terenu na Borovici. Dugotrajniji odlazak na Tlatibor trebalo bi da se desi oko 2. jula, mada tu može doći do nekih manjih pomjeranja. Kako god, definitivni plan priprema biće poznat narednih dana, ali ono što je sigurno jeste da će Rudar početak prvenstva dočekati spreman, ali i oran da igrama i rezultatima popravi loš utisak iz minulog prvenstva, naglasio je šef struke u Rudaru.

Deset novalija

Pored starosjedelaca Brnovića, Reljića, Živkovića, Tomaševića, Sopa, Vukovića, Zečevića, Golubovića i Kaltaka, tu su i novajlije, golmani Agović (došao iz Vlaznije) i Bulatović (Brskovo), zatim Bošnjak (Iskra), Macanović i Mijušković (Bokelj), Baošić (Jedinstvo) i Mrdak (Pljevlja), kao i omladinci Gogić, Hadžiosmanović, Ciguljin, Jestrović, Tahirović, Vraneš i Hurić. Danas ili sjutra opremu će zadužiti i Nemanja Kartal (Krupa), Egipćanin Amir Mohtar i bivši fudbaler Sutjeske Slavko Lukić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније