Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta [ Objavio: O.Z. ]

20. 06. 2017. 08:36 >> 08:10

NIJE RIJEČ O NOVCU

Rajola: Donarumi su prijetili

Golman Milana Đanluiđi Donaruma odbio je da produži ugovor jer je osjećao prijetnje iz tog fudbalskog kluba, a ne zbog finansijskih razloga, rekao je danas njegov agent Mino Rajola.

Navijači su sa tribina bacili na Donarumu lažni novac, tokom utakmice mladih reprezetacija Italije i Danske u nedjelju, na Evropskom prvenstvu u Poljskoj, a na tribini su istakli transparent sa natpisom: "Dolaruma".

Donarumin ugovor sa Milanom ističe sljedeće godine, a prošle nedjelje je odbio da potpiše novi.

Kako je prenio Bi-Bi-Si (BBC), Rajola je rekao da je sportski direktor Milana Masimilijano Mirabeli pritiskao Donarumu, rekavši mu da bi mogao "cijelu sezonu da provede na tribinama", ako ne potpiše novi ugovor.

Izvršni direktor Milana Marko Fasone negirao je Rajoline tvrdnje. On je rekao da bi postupak Rajole i njegovog klijenta mogao da košta klub 100 miliona eura.

Rajola je naveo da je klub dao 18-godišnjem golmanu rok do 13. juna da odluči.

"Pogriješio sam što nisam odmah prekinuo ovu paklenu mašinu, uz takve udare nijesmo mogli da pristanemo. Donijeli smo odluku koju nijesmo željeli. Ne radi se o parama. Prijetili su nam", rekao je Rajola.

Donaruma je kao 16-godišnjak ušao u prvi tim Milana i odigrao je 70 utakmica za klub.

Uprava Milana saopštila je da nema namjeru da proda Donarumu i negirala da su pojedini članovi prijetili golmanu da neće igrati ako ne produži ugovor.

"Naša pozicija je nepromijenjena, Donaruma nije na prodaju, pa će igrati sljedeće sezone za Milan. Ali, ne možemo da rizikujmo, pa moramo da tražimo novog golmana. Ova neprijatna situacija je mogla da se obavi bez štete za klub,", rekao je Fasone.

On je dodao da će, ako se Donaruma predomisli, klub i eventualno navijači "raširenih ruku" dočekati takvu odluku.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније