Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: P.R. [ Beta ]

21. 06. 2017. 16:21 >> 15:54

RAZGOVARALI S MENADŽERIMA

Čelsi i Junajted žele Levandovskog

Fudbalski klubovi Čelsi i Mančester junajted razgovarali su sa menadžerima napadača Bajerna iz Minhena Roberta Levandovskog o mogućem transferu, prenio je danas Skaj.

Skaj je naveo da bi Levandovski više želio da pređe u Čelsi, kao i da je Junajted ozbiljan u namjeri da ga dovede i da su njegovi predstavnici u utorak razgovarali sa menadžerom napadača Bajerna.

Levandovski je u decembru produžio ugovor sa Bajernom do 2021. godine, ali je nedavno rekao da je razočaran zbog nedostatka podrške kluba u pokušajima da postane najbolji strijelac lige.

On je prošle sezone postigao 30 golova u prvenstvu, ali je gol više postigao napadač Borusije iz Dortmunda Pjer-Emerik Obamejang i osvojio Zlatnu kopačku Bundeslige.

Levandovski je poljskim medijima rekao da nije zadovoljan stavom saigrača.

"Bio sam iznerviran i razočaran stavom ekipe", rekao je 28-godišnji poljski reprezentativac.

Njegov agent Majk Bartel rekao je njemačkom magazinu Kiker da mu se njegov klijent požalio na nedostatak podrške.

"Robert mi je rekao da ga nijesu podržali i da trener Karlo Ančeloti nije tražio od igrača da u posljednjoj utakmici pomognu Levandovskom da postane prvi strijelac lige. Bio je razočaran, nikada ga takvog nijesam vidio", rekao je Bartel.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније