Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Objavio: B.V. ]

21. 06. 2017. 22:01 >> 21:40
1

KUP KONFEDERACIJA

Minimalne pobjede Portugala i Meksika

Fudbalska reprezentacija Portugala pobijedila je danas Rusiju sa 1:0, u drugom kolu Grupe A Kupa konfederacija. U drugom meču iste grupe Meksiko je savladao Novi Zeland 2:1, nakon preokreta.

 

Strijelac je bio Kristijano Ronaldo u osmom minutu.

Portugalci su mogli i do ubjedljivije pobjede, ali je Akinfejev odličnim intervencijama držao svoj tim do kraja meča u igri.

Meksiko je loše počeo meč protiv Novog Zelanda. Odigrali su loše u prvom poluvremenu, nakon kojeg su gubili 1:0 golom Krisa Vuda.

U drugom dijelu igre Meksiko je igrao mnogo bolje i stigao do preokreta golovima Himeneza (54. minut) i Peralte (72. minut). 

Nakon 90. minuta došlo je i do "varnica" na terenu nakon što su Meksikanci povukli s leđa Vuda u kontri za Novi Zeland.

Portugal ima četiri boda, kao i Meksiko. Rusi su treći sa tri boda, dok je Novi Zeland na posljednjem mjestu u grupi bez bodova.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније