Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

AA [ Objavio: O.Z. ]

22. 06. 2017. 16:33 >> 16:06

KLUB POTVRDIO

Juventus pušta Alveša ovoga ljeta

Fudbalski klub Juventus potvrdio je da će godinu dana prije isteka ugovor pustiti odbrambenog igrača Danija Alveša.

Poznato je da je menadžer Mančester sitija Pep Gvardiola zainteresovan za brazilskog defanzivca s kojim je sarađivao kada je bio na klupi Barselone.

Izvršni direktor Juventusa Bepe Marota za italijanske medije je kazao da je Alveš “izrazio želju da iskusi nešto novo“. Dodao je da se nada da će sporazumno raskinuti saradnju sa Alvešom i poželio mu sreću u budućnosti.

Alveš je u Juventusu proveo samo jednu sezonu tokom koje je osvojio naslov šampiona i Kup Italije, te igrao finale Lige šampiona u kojem su poraženi od Real Madrida.

Prije toga proveo je čak osam sezona u Barseloni, od kojih je tokom četiri sarađivao sa Gvardiolom.

U dresu nacionalnog tima Alveš je odigrao je 100 utakmica postigavši sedam golova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније