Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

objavio: S.V. [ Beta ]

24. 06. 2017. 19:21 >> 18:53

RUSIJA ELIMINISANA

Meksiko i Portugal u polufinalu

Fudbaleri Meksika pobijedili su danas u Kazanju selekciju Rusije sa 2:1, dok je Portugal bio ubjedljiv protiv Novog Zelanda u Sankt Peterburgu sa 4:0 u utakmicama trećeg kola Grupe A Kupa konfederacija.

Portugal i Meksiko su sakupili po sedam bodova i plasirali su se u polufinale Kupa konfederacija iz Grupe A. Rusija je takmičenje završila sa tri osvojena boda, a Novi Zeland bez bodova.

Golove za Meksiko u današnjem meču postigli su Nestor Arauho u 30. i Irving Losano u 52. minutu poslije očajne reakcije golmana Rusije Igora Akinfejeva. Strijelac jedinog gola za domaćina bio je Aleksandr Samedov u 25. minutu.

Posao Rusiji je dodatno otežao Jurij Žirkov, koji je u 68. minutu zaradio drugi žuti karton.

"Goleadu" Portugala protiv Novog Zelanda počeo je Kristijano Rolando u 33. minutu golom iz jedanaesterca, a samo četiri minuta kasnije na 2:0 povisio je Bernardo Silva. Andre Silva je u 80. minutu postigao treći gol, a konačnan rezultat postavio je Nani u 91. minutu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније