Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Sport klub, B.V. ]

25. 06. 2017. 09:25   >>  08:57

NAKON SALAHA

Klop želi Čemberlena

Kako prenose britanski mediji Liverpul je poslije dovođenja Mohameda Salaha iz Rome, spreman da u svoje redove dovede i ofanzivca Arsenala Aleksa Okslejd-Čemberlena.

 

Okslejd-Čemberlenu je ostala još godina dana do isteka ugovora u Arsenalu, ali prema navodima Redsi bi ga kupili odmah i za to izdvojili oko 30 miliona funti.

Engleski reprezentativac je protekle sezone za tim menadžera Arsena Vengera odigrao 49 utakmica u svim takmičenjima, na kojima je postigao šest golova. Ipak, nema naznaka da će dobiti novi ugovor, pa bi London mogao da zamijeni Liverpulom.

Osim Jirgena Klopa, za Okslejd-Čemberlena je navodno zainteresovan i Čelzi.

Liverpul je po završetku sezone obezbedio angažman Egipćanina Salaha iz Rome, koga je Rimljanima platio 34 miliona funti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније