Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Beta ]

25. 06. 2017. 19:36 >> 19:09

KUP KONFEDERACIJA

Čile u polufinalu, Njemačka rutinski

Fudbaska reprezentacija Čilea plasirala se u polufinale Kupa konfederacija, pošto je danas igrala neriješeno 1:1 sa Australijom i završila druga u Grupi B.

Australiji je bila potrebna pobjeda sa dva gola razlike i vodila je u Moskvi od 42. minuta pogotkom Džejmsa Troizija, ali je bod Čileu u 67. donio Martin Rodriges.

Čile ima pet bodova i drugi je iza Njemačke, koja je sa 3:1 u Sočiju pobijedila Kamerun.

Dvostruki strijelac za Njemačku bio je Timo Verner, u 66. i 81. minutu, dok je jedan gol dao Kerem Demirbaj u 48. Pogodak za Kamerun postigao je Vinsent Abubakar u 79.

Kamerun je od 64. minuta imao igrača manje, poslije isključenja Ernesta Mabuke.

Australija je takmičenje završila sa dva boda, a Kamerun sa jednim.

Njemačka će u polufinalu Kupa konfederacija igrati protiv Meksika 29. juna, dok će se Čile dan ranije sastati sa Portugalom.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније