Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ B92; Objavila: J.B.Č. ]

26. 06. 2017. 10:34 >> 10:06
1

VRIJEDNU 13 MILIONA €

Sampa odbila ponudu Sevilje za Murijela

Italijanska Sampdorija odbila je ponudu Sevilje za napadača Luis Murijela vrijednu 13 miliona eura.

Murijel je prošle sezone postigao 13 golova uz devet asistencija, a navodno je prva želja novog sportskog direktora Andalužana Oskara Arijasa.

Osim Sevilje, spekluliše se da su za njega zainteresovani još Valensija, Lacio i Zenit, ali Sampa traži 28 miliona eura za transfer.

Andalužani prije nego što ga kupe moraju da prodaju jednog stranca, jer Kolumbijac nema pasoš Evropske unije, a kako bi ga registrovali, moraju osloboditi još jedno mjesto.

To bi moglo uskoro da se riješi jer Marijano čeka da dobije dvojno državljanstvo u Španiji.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније