Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

[ Radio Tivat ]

27. 06. 2017. 21:57 >> 21:39

TRAŽI JOŠ DVA POJAČANJA

Radojičić: Obećavam samo paklen rad

Dragan Gagi Radojičić ove godine preuzeo je ekipu OFK Grbalj. Iskusni stručnjak naglašava da mu je povratak u Radanoviće, na izvjestan način nastavak jedne nedovršene misije.

"Osjećam se odlično, ovo mi je drugi mandat ovdje, a u prvom mi se čiuni da sam ostao nedorečen. Vratio sam se poslije šest sezona i nadam se da tamo gdje smo stali sad će mo nastaviti. Grbalj je stabilan prvoligaš, malo mu fali za iskorak ka samom vrhu.

Ekipa se pojačala, došli su iskusni fudbaleri, a okosnica ekipe je ostala.

"Grbalj uvijek ozbiljno radi. I sad će mo pokušati da stvorimo jednu konkurentnu ekipu svim timovima. Ništa ne obećavam sem veliki rad i disciplinu jer samo tako možemo da se nadamo uspjehu. tu sam da budem najpozitivniji. Konsultujemo se među sobom i mislim da dovodimo prava pojačanja. Bićemo sigurno svima koji pretenduju na titulu kost u grlu, a nadam se i više od toga. Trebaju nam još dva kapitalna riješenja i prije svega daj Bože da budemo zdravi i prođemo bez povreda", poručio je Radojičić.

On je naglasio da ima jako kvalitetnih igrača iz omladinske škole tako da će se i iz tih resursa crpjeti igrači koji će se nametnuti u prvom timu.

Kada je riječ o mogućnostima crnogorskih ekipa na evropskoj sceni, Dragan Radojičić je veliki optimista.

"Možda čak i sve četiri ekipe uspiju. Budućnost ima najteži posao protiv Partizana, ali to su kvalifikacije za Ligu šampiona. Računam da može sa svim protivnicima da se igra i da se prolaskom dalje dokaže renome crnogorskog fudbala koji on zaslužuje", poručio je Radojičić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније