Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

28. 06. 2017. 09:15 >> 08:48

ALVEŠ PORUČIO

Nije do novca, idem čistog obraza

Brazilski fudbaler Dani Alveš nakon samo jedne sezone odlučio je napustiti Juventus, te se preko društvenih mreža oprostiti od navijača Stare dame.

 

Prema svemu sudeći Alves će svoju karijeru nastaviti u dresu Mančester Sitija iako je imao odličnu sezonu u Juventusu.

Brazilac je odlučio u Torinu ostati samo jednu sezonu i jasno je potvrdio da se poziv Pepa Gvardiole jednostavno nije mogao odbiti, prenosi sportsport.ba.

"Želim da se zahvalim svim navijačima Juventusa na podršci koju sam imao tokom cijele sezone i svojim saigračima jer su me dočekali fenomenalno. Uvijek sam poštovao klub i navijače i ostavio sam maksimum svaki put na terenu. Izvinjavam se navijačima ako sam uradio nešto što ih je uvrijedilo, to nikada nije bila moja namjera", rekao je Dani, te nastavio:

"Nekad je u životu vrijeme za oproštaj i ja to baš i ne volim. Samo želim jasno reći da nikada nisam igrao fudbal zbog novca. Igram fudbal jer ga volim i on je dio mene. Odlazim čista obraza".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније