Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Objavio: B.V.

28. 06. 2017. 09:57 >> 09:29

ČILEANCI PLANIRAJU

Ronaldo da ne primi loptu

Vezni fudbaler reprezentacije Čilea Marselo Dijas kaže da će se njegov tim koncentrisati na Kristijana Ronalda u meču sa Portugalom u polufinalu Kupa konfederacija u Kazanju.

 

 “Svi znamo da je on nevjerovatan fudbaler, veoma je opasan i samostalno može da riješi utakmicu. Iza sebe ima fantastičnu sezonu, a u istom ritmu nastavio je i ovdje“, kaže Dijas.

Ronaldo je dao dva gola do sada na Kupu konfederacija, a u posljednjih deset utakmica 16 puta upisao se u strijelce.

“Osnovna stvar jeste da pokušamo da ga spriječimo da uopšte primi loptu i da postigne gol“, dodao je Dijas.

Sa druge strane, selektor Portugala Fernando Santoš još nije odlučio hoće li zaigrati Bernardo Silva, novi igrač Mančester sitija koji je povredio stopalo u subotu u pobjedi nad Novim Zelandom.

“Još ima vremena, dobro je reagovao na povredu, a konačnu odluku donećemo u srijedu“, kaže Santoš.

Lijevi bek Rafael Gerero je povređen, a Pepe je suspendovan, dok selektor Čilea Huan Antonio Pici može da računa na sve igrače.

Utakmica je na programu od 20 sati, a prenos možete pratiti na TVCG 2. U drugom polufinalu u četvrtak sastaju se Njemačka i Meksiko.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније